Trämekaniska – ett välrenommerat finsnickeri sedan 1940-talet

Vår historia startade i Hallsberg redan under 1940-talet. Bolaget har därefter drivits med stort engagemang och kvalitetsfokus. Sedan slutet av 1970-talet har Trämekaniska varit familjeägt. Vid den tiden bestod tillverkningen i huvudsak av inredningar till kyrkor, men även fönster, dörrar och möbler.

Idag är vi specialister inom tillverkning av kontorsinredning, hotell- och restauranginredning samt inredning till offentlig miljö såsom skolor och sjukhus. Vi utgår från Hallsberg i Närke, men våra kunder finns över hela landet och vi har även en del export till Norge och övriga Norden, Europa och USA.

Vi förverkligar din inredningsvision

Vi arbetar i CAD/CAM vilket innebär att vi ritar och konstruerar inredningen från grunden. Ibland får vi färdiga ritningar från kunden som vi arbetar om i vårt CAD/CAM-system för att passa våra maskiner innan tillverkningen sker. Vi ser alltid till att föra en nära dialog med dig som kund för att förverkliga din vision på bästa sätt.

Vår maskinpark i Hallsberg

Vi har en stor tillverkande verkstad på 2 300 kvadratmeter med en modern, avancerad maskinpark. Här finns bland annat CNC-maskin, goda möjligheter att såga och kanta skivor samt ridålack och sprutbox för ytbehandling. Alla våra maskinsnickare är välutbildade och har högt hantverkskunnande.

VAD VI GÖR >